‘EMANETİNİZİ GÖZÜMÜZ GİBİ BİLDİK’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan vatandaşlar buluşmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla düzenlenen toplantılarda bir araya gelen başkanlar hem çalışmalarını anlatıyor hem de sorunları yerinde dinleme fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda Başkan Karaosmanoğlu ve Doğan Turgut Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Turgut Mahallesi Murat Cami’nde düzenlenen toplantıya vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

 

‘HALK BİZE DESTEK VERDİ’

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halka en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini kaydederek, yapılan yatırımlardan bahsetti. Karaosmanoğlu, “Bu millet doğruyu buldu mu sahiplenir ve sahiplendi. Her seçimde oy oranımız yükseldi. Milletimiz her geçen gün bize destek verdi çünkü yüreğimizi okudu, gönlümüzü gördü. Önemli adımlar attık. Yerelde de şehrimizi her bölgesiyle pırıl pırıl hale getirdik. Her köşemize doğalgazı götürdük. Kandıra’ya kadar doğalgaz götürdük” dedi.

 

‘ŞEHİR SAĞLIKLI OLDUK’

Bütün çalışmaları belediye başkanları ile birlikte yaptıklarını söyleyen Karaosmanoğlu, vatandaşların bu konuda ki desteklerinin de oldukça önemli olduğunu söyledi. Karaosmanoğlu, “Alt yapısıyla, üst yapısıyla ulaşımıyla yaşanmaz bir hale gelen şehir gülümsemeye başladı. Koma haline gelen bir şehir artık yürüyor konuşuyor. Bu şehir artık sağlıklı oldu. Biz iktidarda olduğumuz için, adam kandırmaca biz de yok. Bu millet gerçekleri görüyor. Bu şehir bizim, bu şehre sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

‘VATANDAŞ ALEYHİNE İŞ YAPMADIK’

‘Biz vatandaşımızın aleyhine hiçbir şey yapmadık’ diyen Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde yapılan çalışmalarla kentin önemli bir noktaya geldiğini söyledi. Karaosmanoğlu, kentin giderek güzelleştiğini ifade ederek, “Bir taraftan hizmetlerimizi yapıyoruz, bir yandan da çocuklarımızı düşünüyoruz. Derece yapan üniversite öğrencilerimize araba, ortaöğretim öğrencilerimize bilgisayar veriyoruz. Bugüne kadar 140 bin çocuğa bilgisayar verdik. İzmit belediyemiz de bisiklet hediye ediyor” diye konuştu.

 

‘HARAMI HELALİ BİLEN KADROLAR’

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “Bizdeki sağlık sistemin rahatlığı bir çok ülkede yok. Bugün İzmit’imizde sabah namazında yollara düşen, haramı helali bilen kadrolarımız var. Bu başbakanımızın çalışma prensipleriyle oluyor. Büyükşehir belediyemizle birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Mahallemizle ilgili de birçok çalışma yaptık. Burada ki mevcut camilerimizin tümüne elimizden geldiğince destek sağladık. Çevre konusunda da önemli çalışmalara imza attık” ifadelerini kullandı.

 

‘EMANETİNİZİ GÖZÜMÜZ GİBİ BİLDİK’

Yuvam Turgut kısmına yıllardır beklenen parkını yaptıklarını söyleyen Başkan Doğan, “            Biz sizin verdiğiniz emaneti gözümüz gibi bildik. Ama şunu bilin ki sizin bir kuruşunuzu ziyan etmemek üzerine çalıştık. Biz yapılan hizmetlere katkı sağlamak için mücadele ettik. Çalışmalarımızda en büyük gücü sizden aldık. Bundan sonra daha güzellerini yapacağız” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817