banner2779
banner2752
banner2750

 Emeğin Saadeti Çalışıyor

Pazar günü Bolu lezzet lokantasında yapılan kahvaltı programına, Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, meclis üyeleri Selahattin Güneş, Dursun Demiral ve çok sayıda Emek Mahallesi yöneticisi katıldı. Programa yoğun katılım olmasından dolayı yer sıkıntısı yaşandı.

 

Emek Mahallesinde yaptığı çalışmalarla halk tarafından takdir edilen Saadet Partisi Emek Mahallesi başkanı İbrahim Bakar, ‘’Emek Mahallesinde müşahit ve sandık başkanları tespit çalışmalarının aylar öncesinden tamamlandığını, bundan sonraki süreçte ise gereken çalışmaları güçlü bir mahalle teşkilatıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çayırova Kötü Yönetiliyor

Programda konuşan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, ‘’Ekonomi amaç değil araçtır’’ ÇAYIROVA’NIN kaynaklarını kişisel ekonomik amaç olarak gören zihniyetler, geleceğimize katkı sağlayamadıkları gibi gelecek nesillerinde kirlenmesine yol açmaktadır. Çayırova ilçesinde sözde yatırım olarak harcanan yüzlerce milyon lira ve bir o kadar da borçlanma yapılması, yaşadığımız ilçede gurur duyulacak bir hizmet olmasa gerek’’ dedi. Bayrak son olarak 30 Mart 2014 sabahında Çayırova da Saadet Partisi iktidarıyla, halkın beklentilerine cevap veremeyen idareciler tasfiye olup halkıyla bütünleşen ve insan merkezli düşünen hizmet kadroları iş başı yapacaktır dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751