Emekli eğitimcilere Cengiz Kan sürprizi

Eğitime verdiği büyük önemle bilinen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, sadece çalışan öğretmenleri değil, emekli öğretmenleri de unutmadığını, ara ara gerçekleştirdiği ziyaretlerle gösteriyor. Öncelikle, yıllardır Kandıra’nın eğitim anlamında kalkınmasında önemli işler yapan öğretmenlerden Mehmet Kuley’i evinde ziyaret eden Başkan Cengiz Kan, emekli öğretmenlerin ilgiye ihtiyacı olduğunu ve öğrencileri tarafından telefonla da olsa aranarak hatırlanması gerektiğini dile getirdi. Başkan Kan, kendisinin de okuduğu okulda görev yapan Mehmet Kuley’iın anılarını büyük bir keyifle dinledi.

Köyler kalkınacak

Akçakoca İlköğretim Okulu’ndan emekli, ayrıca Süllü Köyü Muhtarı olan Necmi Güncan‘a da ziyaret gerçekleştiren Başkan Cengiz Kan burada yaptığı konuşmada, “Siz bizim eğitim neferlerimizsiniz. Yıllarınızı bu ülke evlatlarının eğitimleri için harcadınız. Biz size sadece bugün için değil her gün müteşekkiriz”  diyerek, duygularını ifade etti. Büyükşehir Belediye Yasası hakkında da konuşan Başkan Kan, köylerin artık Kandıra’nın bir mahallesi olduğunu ve birkaç köyün bir araya gelerek büyük bir mahalle oluşturulacağını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden emekli öğretmen Necmi Güncan, Başkan Kan’a teşekkürlerini sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817