Emekli maaşını tırnakçıya Kaptırdı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, olay Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’nde, viyadük altında yaşandı. Vefat eden öğretmen eşinden kalan 1.800 lira parasını bankadan çekerek, evine gitmek istedi. Tütünçiftlik Fatih Mahallesi’nde oturan Kamile Karakoyun adlı yaşlı kadın, viyadük altından geçerken yanına hızla bir şahıs geldi. 1.80 boylarında ve 25 yaşlarında olan şahıs, Kamile Karakoyun’a, ‘’Biraz ilerde bir adam parasını kaybetti diye karısını dövüyor. Senin paran tammı, sayabilirmisin’’ dedi. Bunun üzerine parasını sayması için şhsa veren yaşlı kadın, sayım işi bitince maaşını aldı. Parayı veren şahıs hızla uzaklaşırken, aldığı maaşını tekrar sayan Kamile Karakoyun, 400 liranın eksik olduğunu gördü ve hemen polis koştu.

Tırnakçılık yöntemiyle, 4 çocuk annesi yaşlı kadının parasını çalan şahsın kimliğini belirlemeye çalışan polis, olayla ilgili soruşturmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817