EMEKLİ ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ..!

Alınan bilgilere göre Mahir Baltacı, kullandığı 41 E 1241 plakalı otomobil ile Ankara istikametinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç orta refüje çıktı. Kazada ağır yaralanan Mahir Baltacı, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında özel bir hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Ağır yaralanan Mahir Baltacı tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Emekli öğretmen olan Mahir Baltacı’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Mahir Baltacı’nın cenazesi Kuruçeşme Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817