banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

EMEKLİ ÖĞRETMENE VEFA ZİYARETİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Baran, her sene olduğu gibi ilk ziyaretini emekli öğretmenlere yaptı. Körfez’in deneyimli eğitimcilerinden, emekli öğretmen Fahrettin Akyol’u ziyaret eden Başkan İsmail Baran, öğretmenler gününü kutladı, sohbet etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut’un da katıldığı ziyarette eski anılar da konuşuldu, hatıralar tazelendi.

ÖĞÜTLERİ HALA BİR DERS

Fahrettin Akyol’un bir çok öğrencinin yetişmesinde emeği olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Fahrettin Akyol büyüğümüz yarım asırdan fazla bir emek vermiş bu ülkenin geleceği için. Başarılarının yanı sıra önemli görevler de üstlenmiş. Allah yaşam enerjisini eksiltmesin, sağlık versin. Kendisi ile görüşmek, tecrübelerini dinlemek bizler için de güzeldi. Onların öğütleri hala bizler için ders niteliğinde” dedi.

‘KIYMETLERİNİ BİLİN’

Başkan İsmail Baran ve beraberindeki heyet daha sonra Hereke Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Hülya Düzgün ve öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan İsmail Baran, öğrencileri de sınıflarında ziyaret ederek başarılar diledi. Öğrencilere, ‘Öğretmenlerinizin kıymetini bilin’ diyen Başkan Baran, onlara nasihatlerde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826