banner2779
banner2752
banner2750

Emekli Öğretmenler Kocaeli’yi gezdi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında Kocaeli’de ikamet eden emekli öğretmenlere yönelik Gez-Gör programı düzenledi. Program kapsamında öğretmenler Kocaeli’de bulunan tarihi yerleri görme fırsatı buldu.

KOCAELİ’DE YAŞIYORUZ FAKAT HER YERİNİ BİLMİYORUZ

Büyükşehir tarafından düzenlenen programa katılan emekli öğretmenler Kocaeli’de yer alan tarihi güzelliklere hayran kaldılar. Kocaeli’de yaşadıklarını fakat her yerini bilmediklerini dile getiren eğitmenler ‘’ Bu kentte yaşıyoruz fakat kentin tarihi dokusunu görme fırsatımız daha önce olmamıştı. Özellikle Büyükşehir yapmış olduğu restorasyon çalışmaları ile bizleri geçmiş dönemlere götürme fırsatı sundu. Büyükşehir’e Kocaeli tarihine sahip çıktığı için teşekkür ediyoruz’’ dediler.

TARİH KORİDORUNU DOLAŞTILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında organize edilen Gez-Gör programı kapsamında Emekli Öğretmenler; Seka Park’ta düzenlenen kahvaltı programından sonra Akçakoca Anı Evi, Mevlevi Evi ve Sırrıpaşa Konağı’nı gezerek Kocaeli’nin güzelliklerini yerinde görme fırsatını buldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751