EMEKLİ YAKIN KORUMA MECLİS ADAYI

MHP Körfez’de Belediye Meclis Üyeliği aday adaylık başvuruları devam ediyor. Son olarak devlet büyükleri için yakın korumalık yaparken Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan polis memuru Mehmet Ali Bayat dosyasını teslim etti ve aday adayı oldu.

Emekli Polis Memuru Mehmet Ali Bayat, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim ederken, partisinin başarısı için tüm gücüyle çalışacağını ve baundan sonra da aktif siyasette görev alarak halka hizmet edeceğini söyledi. Mehmet Ali Bayat’ın başvurusu sırasında kalabalık bir destekçi grubu da yanında yer aldı.

Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yapan Mehmet Ali Bayat, 1965 Ağrı doğumlu ve 3 çocuk babası. Mehmet Ali Bayat, emniyet teşkilatında 27 yıl görev yaptı ve Kocaeli’nde  16 yıl çalıştıktan sonra emekli oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817