banner2779
banner2752
banner2750

 EMEKLİLER BÜYÜLEDİ

 

Tamamı emeklilerden oluşan koroyu İzmit Belediye Meclis Üyeleri Emine Zeybek ve Gülümser Ayhan, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İzmit Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve çok sayıda vatandaş hep birlikte izledi.

 

40 kişilik koronun hazırladığı şarkıları seslendirdiği konser yaklaşık iki saat sürdü. Tüm salonun hayran kaldığı konser sonrasında söz alan İzmit Belediye Meclis Üyesi Emine Zeybek, “ İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan çok istemelerine rağmen, ilimizin önemli bir değeri olan Kocaelispor’a destek ve moral vermek amacıyla şehir dışında olduğu için bu güzel konsere katılamadı. Ancak kendisi koromuza ve sizlere selamlarını, sevgilerini ve başarı dileklerini iletti. Bugün burada bizlere bu güzel saatleri yaşatan Şef Esen Danyer ve ekibine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Zeybek, Şef Esen Danyer’e çiçek hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751