banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM

Körfez Belediyesi, 30 Kasım’da sona erecek olan 2017 yılı çevre temizlik, emlak ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksidi ödemeleri için vatandaşlara cezalı duruma düşmemeleri için uyarılarda bulundu. Ev ve iş yeri sahibi mükelleflerin ödemelerini belediye veznelerinin yanı sıra www.korfez.bel.tr internet adresinde e-belediye linkindeki online tahsilat bölümünden de günün her saati kredi kartıyla yapabilecekleri belirtildi.

ONLİNE ÖDEME İMKANI

Ödemenin gecikmesi veya yapılmaması durumunda mükelleflerin her ay için “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Gecikme Zammı” ödemek zorunda kalacakları ifade edilirken, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için zamanında ödemeyi gerçekleştirmeleri istendi. Duyuruda mükelleflerin; Vakıfbank, Ziraat Bankası, Denizbank ve PTT şubelerinden de ödeme yapabileceği aktarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826