Emniyet Müdürü  Kerpe’yi hayran kaldı!

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Kandıra’da yapımı planlanan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve polis lojmanlarının yerini incelemek ve Kandıra’yı tanımak amacıyla önceki gün ilçeye gitti.Eşi Sevgi Çelik ile birlikte ilçeye giden Hulusi Çelik’e Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Başar eşlik etti. Polis lojmanlarının yapılacak alanı inceleyen Çelik, daha sonra başkanla birlikte Kerpe’ye geçti.

HAYRAN KALDI

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve eşi Özen Kan ile birlikte Kerpe sahilinde yürüyen Hulusi ve Sevgi Çelik çifti, beğenilerini de dile getirdi. Kandıra’nın güzelliklerine hayran kaldığını belirten Hulusi Çelik, “Burası gerçekten Kocaeli’in en güzel ilçelerinden biri. Buraya sık sık geleceğimi tahmin ediyorum. Kerpe mükemmel bir görüntüye sahip” şeklinde konuştu. Çelik, sık sık Kerpe’nin manzarasında eşinin resimlerini çekti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817