EMNİYETTE TAYİN VE ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 Kocaeli İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İl Asayiş Şube Müdürlüğü'nde bazı tayin ve atamalar gerçekleştirildi Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun imzasıyla geçtiğimiz hafta Başiskele ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine, İzmit ilçe Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya İl Asayiş Şube Müdürlüğü görevine, İl Asayiş Şube Müdürü Ali Rıza Güney ise Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Değişiklikler bu haftada devam etii.İzmit Saraybahçe Polis Merkezi Amiri Merih İşmen İl Asayiş Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Ekipler Amiri olurken,
Devriye Ekipler Amiri Metin Kutanis ise İzmit Bekirpaşa Polis Merkezi Amiri oldu. Daha önce Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görev alan emniyet amiri Sinan Batu ise İzmit Saraybahçe Polis Merkezi Amiri oldu. Uzun süre İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan 4. Sınıf emniyet müdürü Yusuf Uysal ise İl Asayiş Şube Müdürlüğü Şube müdür yardımcısı görevine getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817