banner2779
banner2752
banner2750

En anlamlı doğum günü
 

En anlamlı doğum günü


Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte nisan ayında dünyaya gelen Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencileri doğum günlerini kutlamanın mutluluğunu yaşadı


Protokol öğrencilerin yanında

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde eğitim gören engelli bireylere yönelik her ay düzenli olarak yapılan toplu doğum günü kutlamaları bu kez Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürü Bekir Yümnü’nün de katıldığı doğum günü kutlamalarında Engelsiz Yaşama Destek Merkezi kursiyerleri aileleriyle birlikte neşeli bir gün geçirme imkanı buldu.


Öğrenciler, aileleriyle katıldı

Doğum günü etkinliğinde Nisan ayı içersinde dünyaya gelen Elif Ermiş, Emirhan Çetin, Betül Ayyıldız, Yadigar Demirci, Sevinç Hümeyra Alşan, Esmahan Ersoy, Doğa Şahin, Mehmet Alp, Atakan Ayvaz, Yunus Yiğit, Erdi Karakaya ve Selda Gülkan hep birlikte kendileri için hazırlanan doğum günü pastasını keserek yeni bir yaşa girmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlikte ayrıca doğum günü coşkusu yaşayan 12 öğrenciye protokol tarafından bu özel gün nedeniyle çeşitli hediyeler takdim edildi.


Ev ziyaretleri de yapılıyor

EYDEM yetkilileri ayrıca engelleri nedeniyle dışarıya çıkamayacak durumda olan bireyleri evlerinde ziyaret ederek onlara özel doğum günü kutlamaları yapmayı da sürdürüyor. Bu kapsamda nisan ayı içersinde doğan Büşra Karadağ, Esra Kayalar, Betül Kocaman, Okan Şekerci Ege Alp Gökçe, Zeynep Uğuz, Hakan Doğan, Özcan Özen, Mert Akbıyık, Muhammet Akkurt, Pınar Atmaca, Engin Ural, Atakan Ayvaz, Saime Sarıcı ve Mehmet Ali Emek evlerinde ziyaret edilerek hem doğumu günleri kutlanıp hem de hediyeleri veriliyor.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751