EN ANLAMLI İFTAR
 Serhat İlleri Birlik Başkanı Alper Alyılmaz ve yönetimi tarafından verilen iftara, yaklaşık 200 kişi katıldı. Yenikent’te Konak Ocak Başı’nda düzenlenen davete katılan huzurevi sakinleri ve çocuklar, neşe içinde iftar yemeği yiyerek, birlikte oruç açtılar. Yönetiminde, Kocaeli ve Körfez’de ki tanınmış iş adamı, STK başkan ve yöneticileri ile dernek yöneticilerinin bulunduğu Serhat İlleri Birliği, başlattığı iftar yemeklerini önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerini söylediler.

İftar yemeğine katılan Dernek Başkanları arasında Kockid Başkanı Ali Can Kazgan, Türk Ocakları başkanı Yücel Alpay ve çok sayıda STK yöneticisi yer aldı.

Hasta ziyaret

Anmalı bir iftar davetini yerine getiren birlik yöneticileri ve üyeleri, daha sonra da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek, burada tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.Birlik yönetimi, hastanede yatan yöresel sanatçı Mehmet Akbulut ile yönetimde bulunan Fatih Ekinci’nin kardeşi Mücahit’i ziyaret ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817