banner2779
banner2752
banner2750

EN BÜYÜK MAHALLE KONAĞI TOPÇULAR’A YAPILACAK
 Mahalle inceleme gezisini Topçular’da sürdüren Başkan Doğan’a bu ziyarette Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve muhtar Nazhanım Yazar eşlik etti.

Topçular’ı cadde sokak  dolaşan ve eksikleri yerinde  tespit eden Başkan Doğan, yaptığı açıklamada İzmit’in en büyük mahalle konağını Topçular’da yapacakları müjdesini verdi.

 

UNUTULAN TOPÇULARA HİZMET YAĞDI

Başkan Doğan, "Topçular Mahallesi ciddi eksikleri olan bir mahallemizdi. Göreve geldikten sonra sorunları tek tek tespit edip bunların giderilmesi yönünde çalışmalar yaptık. Daha önceden belirlenen sorunların tamamı çözüme kavuşmuştur. Topçular Mahallesi'nin altyapısı 30-40 yıldan beri ihmal edilmiş. Yoğun bir alt yapı çalışmasına girdik. Bu kenti yıllarca yönetenler gibi sorunları makyajla geçiştirmedik, şehir merkezindeki kaliteli hizmeti buraya da taşıdık. Topçular gerçekten bir dönem ciddi sorunları olan bir mahallemizdi. 6-7 yıldır gerçekten büyük bir uğraş veriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yıllardır yapılmayan alt yapısından  üst yapısına kadar çok kalıcı çalışmalar yaptık. Parklar, etüt merkezleri yaptık, okulumuza, camilerimize destek verdik.

 

MAHALLE KONAĞININ İHALESİ 11 AĞUSTOS’DA

Şimdi de mahalle konağı için düğmeye bastık. Şehrin en büyük mahalle konaklarından bir tanesi Topçular Mahallemizde yapılacak. Giriş katında bir taziye salonu, üst katında gençlerimize ve kadınlarımıza kurslarımızın olduğu gerçekten örnek gösterilecek bir konağımız olacak. 11 Ağustos tarihinde ihalesini yapıyoruz. Projesi her şeyi bitti, bütün imar çalışmaları tamamlandı.  Konağı önümüzdeki yılın bahar aylarında hizmete açmak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar Topçular mahallemize sahip çıkıyoruz. Yapılan hizmetlerle bu mahallemiz daha da iyi olacak” şeklinde konuştu. Başkan Doğan mahalledeki sağlık merkezini de ziyaret edip ilgililerden bilgi aldı. Vatandaşlarla da sohbet eden Doğan, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751