EN BÜYÜK ŞANSIMIZ NEVZAT DOĞAN

Kulüp Başkanı Nur Özdil ve yönetimini ziyarette, kulüp çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İzmit Soroptimist Kulübü Başkanı Nur Özdil  ziyaretinden dolayı Başkan Doğan’a teşekkür ederek “dernek olarak bizler kadın ve genç kızlarımızın hayatlarına dokunmak istiyoruz. Başkanımız sayesinde çok güzel bir eğitim merkezine kavuştuk.  Verdiğimiz mücadelelerde ve yürüttüğümüz çalışmalarda en büyük şansımız İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın yanımızda olmasıdır.  Kendisine teşekkürü bir borç bekliyoruz” dedi. 

ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ

Başkan Doğan “ geçmişte atalarımız ellerinin uzanamadığı yerlere vakıflar üzerinden hizmetler götürmüştür. Günümüzün modern demokrasisinde de sivil toplum örgütleri başlığı altında bu hizmetler yapılıyor. Bazen tıp tabiriyle kılcal damarlara, mahallere,  kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına toplumun her kesimine ulaşılamayan yerlerde tespitlerin yapılması ve hizmetlerin götürülmesi için sivil toplum kuruluşları büyük önem taşıyor.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Biz de sivil toplum kuruluşlarını önemsiyor ve destekliyoruz. Soroptimist  Kulübü de  gönüllük esasıyla şehrimizde faaliyet gösteren bir  kulüptür.  Karınca kararınca, az çok demeden gayret gösteriyorlar.  Bizde bu çabayı takdir ediyoruz. Belediye olarak diğer sivil toplum kuruluşlarına olduğu gibi Soroptimist Kulübüne de destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817