EN BÜYÜK ŞEB-İ ARUS GÖSTERİSİ İZMİT’TE

İzmit Belediyesi ile Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilciliği ortaklığındaki Şeb-i Arus etkinliğinin 15 Aralık Cuma günü saat 19.30 da düzenleneceği açıklandı. Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki  Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki etkinlikte Mustafa Özbağ’ın Mevlana ve Vatan Sevgisi konulu sohbetinin yanı sıra 100 semazen ve 100 sazendenin katılımıyla sema gösterisi ve ney dinletisi düzenlenecek. Küçük semazenler alış veriş merkezlerinde vatandaşları Cuma akşamki etkinliğe davet ettiler.

Büyük ilgi görmesi beklenen etkinlikte lise ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Mevlana ve Vatan Sevgisi temalı şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri de verilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan yarışmaya resim dalında 164, şiir dalında da 38 öğrenci katıldı. Şiir ve resim yarışmasında birinci olanlara 1.500 lira, ikinci olanlara 1000 lira, üçüncü olan öğrencilere de 750 lira ödül verileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817