EN GÖRKEMLİ MAHALLE KONAĞI PAŞA’YA
  

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ‘Konaklara layıksınız’ sloganıyla hayata geçirdiği mahalle konaklarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Kentimizde bir çok mahallede bulunan ve içinde etüt merkezinden, taziye salonuna, spor salonlarından, İZMEK kurslarına kadar bir çok aktivitenin yapıldığı bölümleri kapsayan mahalle konakları bulunduğu bölgede vatandaşların bir çok ihtiyacını karşılıyor.

 

PAŞA’YA MAHALLE KONAĞI

 

Bu kapsamda, Mehmet Ali Paşa bölgesine de bir mahalle konağı yapmayı planladıklarını söyleyen Başkan Doğan, konuyla ilgili İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Kanpara, AK Parti İzmit İlçe Başkan Vekili ve İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, eski meclis üyesi Ali Yılmaz ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi sakinlerinden Murat Ergelen, Selim Sevim, Yunus Emre Türk ve Yaşar Bir ile bir araya geldi.

 

GENÇLERE DESTEK

 

Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gençlerin sosyal faaliyetleri ve kültürel gelişimleri için İzmit Belediyesi olarak yeni destekler verdiklerini belirterek, “Mahallelerimizde açtığımız etüt merkezlerimiz ile öğrencilerimizi destekletiyoruz. Ayrıca 18 yaşın üzerindeki gençlerimize de hem sportif hem de kültürel alanda faaliyet alanı olabilecek yerler yapıyoruz” dedi.

 

KAPSAMLI BİR GENÇLİK MERKEZİ

 

Bununla ilgili Gültepe Gençlik Merkezi’nin yapımın devam ettiği bilgisini veren Doğan, “Daha önce Yeni Mahalle’de Gençlik Evi yapmıştık. Topçular’da, Zabıtan’da çalışmalarımız sürüyor. Bir yandan da farklı spor dallarına da giriyoruz. Basketbol, jimnastik, bisiklet, weakboard, satranç gibi futbol dışı spor alanlarını gençlerimizle buluşturmaya çalışıyoruz. Özellikle Mehmet Ali Paşa bölgemizde de kapsamlı bir gençlik merkezinin kurulması arzusundayız” şeklinde konuştu.

 

‘MEHMET ALİ PAŞA BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ’

 

Başkan Doğan konuşmasının devamında, “Ancak tabi bölgenin de ihtiyaçlarını gözden geçirerek bunu yapmak istiyoruz. Bunun için bir araya geldik. Hedefimiz yapacağımız hizmetin mahalledeki ihtiyaçlarla buluşan, etkili ve verimli bir şekilde yapmak. Mehmet Ali Paşamız bizim göz bebeğimiz. Oraya bir bizim dönemimizde her alanda birçok güzel hizmetler yaptık. Şehrin en görkemli Mahalle konağını Mehmet Ali Paşaya kazandırmak için bir araya geldik” açıklamalarında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817