EN GÜZEL HEDİYELER ÖĞRETMENLER İÇİN YAPILACAK
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı olan Kocaeli Bilim Merkezi’nde Öğretmenler Günü için atölye çalışması yapılacak. 500 öğrencinin katılacağı etkinlik, 21 Kasım Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

500 ÖĞRENCİ KATILACAK

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılacağı etkinlikte her saat aralığında 7 atölye çalışması yapılacak. Atölye çalışmalarına toplam 500 öğrenci katılacak. Öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde minyatür ekosistem modeli oluşturarak, Teraryum yapacak. Çocuklara doğada inceledikleri canlılar hakkında bilgi de verilecek. Öğrenciler daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerine Teraryum çalışmasını hediye edecek.

 

TERARYUM YAPILACAK

Atölye çalışmasına yapılacak olan Teraryum, doğal ekosistemde karşılaşılan canlı cansız varlıkların (çim, yaprak, yosun, bitki ve hayvan) uygun şekilde cam kavanoza yerleştirilmesiyle oluşturuluyor. Çocuklarının atölye çalışmalarına katılmasını isteyen velilerin 0262 325 75 59 No’lu telefondan randevu almaları gerekiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817