En güzel hizmet eğitime yapılandır

AGD YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şube Başkanı Samet Gürsoy ile yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kısa süre önce göreve getirilen Gürsoy ile yöneticiler, Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli’nde eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yeni yönetim olarak Başkan Karaosmanoğlu’na tanışma amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Gürsoy, sunduğu katkılar nedeniyle de kendisine teşekkür etti.

 

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

En güzel hizmetin eğitime yapılan hizmet olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Dernek başkanı Gürsoy ile yönetiminde yer alan genç arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. En hayırlı hizmet, eğitime olan hizmettir. Biz de Büyükşehir olarak eğitime ayrı bir önem veriyor ve bu yönde adımlar atıyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817