EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ
 EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın “İzmit’te bisikletsiz tek çocuk kalmayana kadar devam edecek” diye anlattığı “Her Çocuğun Bisikleti Olsun” projesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocukları sevindirdi. Geçen yıl 5.500, bu yıl 4.850 öğrenciye karne hediyesi olarak verilen bisikletlerin dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor.

236 ÖĞRENCİYE BİSİKLET

Bisiklet dağıtım törenlerinin sonuncusu İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Erenler Mahalle Muhtarı Yaşar Eker Okul Müdürü Muhammet Kocakaya ve velilerin katılımı ile Erenler Mahallesi'nde bulunan Evliya Celebi Kız İmam Hatip Okulu'nda gerçekleştirildi. Coşku içinde gerçekleşen törende 236 öğrenciye karne hediyeleri olan bisikletler ve kaskları teslim edildi.

İZMİT’TE BİSİKLET KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞACAK

“Bisiklet Şehri İzmit” hedefiyle hareket ettiklerini ve bu hedefe ulaşmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çocuklara karne hediyesi olarak verilen bu bisikletlerin aynı zamanda bisiklet kültürünü yaygınlaştırma çalışmaları içinde yer aldığını ifade etti. “ Bisiklet yolları, Bisiklet Eğitim Pisti, Bisiklet Sertifikası, Bisiklet Turları ve pek çok çalışma sayesinde “Bisiklet Şehri İzmit” hedefine çok uzak olmadıklarını söyleyen Başkan Doğan “İzmit Belediyesi olarak bisiklet kültürünü yaygınlaştırmada kararlıyız” dedi.

KASKLARINIZLA KULLANIN

Törende yaptığı konuşmanın ardından bisikletlerini öğrencilere teslim eden Doğan, öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere bisiklet kullanım kurallarını anlatan Başkan Doğan “ bisikletlerinizi dikkatli bir şekilde, kurallara uyarak ve kasklarınızı takarak kullanın” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817