En güzel pastalar Derince’de yapılıyor
 DER-MEK bünyesinde eğitim veren Kusachi Bilgi ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen pasta yapımı ve sunumu kursuna katılan hanımlar birbirinden lezzetli pastalara imza atıyor.

32 kursiyer eğitim alıyor

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesinde hizmet veren Kusachi Bilgi ve Sanat Merkezi’nde yer alan 38 kurs arasında en fazla ilgi çekenlerden biri de hiç kuşkusuz pasta yapımı ve sunumu üzerine olanı. Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği bu kursa katılan 32 kursiyer, her hafta cuma günleri saat 09.00’dan 15.30’a kadar eğitim alarak kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

Dersler Mine Uzuner’den

Dersleri Derbent Meslek Yüksek Okulu Ziyafet ve İkram Bölümü mezunu öğretici Mine Uzuner’in verdiği kursta her hafta iki kişi pasta yapımı konusunda görev alıyor. Bu hafta Tuğba Güvendik ve Naciye Çelikkol’un pasta yapım görevini üstlendiği kursa katılanlar, 3 ay sürecek bu kurs dönemi boyunca pasta yapımının yanı sıra tatlı ve tuzlu kurabiyeler, börek çeşitleri ve salata çeşitleri konularında da kendilerini geliştirecek çalışmalara imza atacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817