En keyifli yol çalışması

 Hereke Kışladüzü’nde devam eden üst yapı çalışmaları sırasında oldukça güzel görüntüler de oluştu. Osmangazi Köprüsü manzaralı yol çalışması, işçilere de keyif verdi

 

Körfez Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Hereke Kışladüzü’nde asfalt serim ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Mahallenin birçok noktasında çalışmalar tamamlanırken, bir taraftan da düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Son olarak Kışladüzü’nde devam eden çalışma sırasında ortaya çıkan görüntü, işçilere de ayrı bir keyif verdi.

VATANDAŞ MEMNUN

İzmit Körfezi ve Osmangazi Köprüsü’nün oldukça güzel göründüğü alanda yapılan yol çalışması sırasında çekilen fotoğraf, Körfez’in güzelliğini gözler önüne serdi. Yetkililer, Kışladüzü mevkiindeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtirken, “Hızlı bir şekilde asfalt serim ve parke döşeme işlemlerimiz sürüyor” dedi. Vatandaşlar ise çalışmalardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817