banner2779
banner2752
banner2750

En Özel Hobi Bahçesi

Hobi Bahçesi’nin Açılışı Yapıldı

Bir yandan söz verdiği 41 projeyi hızla hizmete sunan diğer taraftan sosyal projelere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun her kesimine hitap edecek çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin çalışmalarına önem veren Başkan Aygün, daha önce özel bireyler ve ailelerine yönelik verdiği vapur turu sözünü yerine getirmişti. Başkan Aygün, söz verdiği Hobi Bahçesi’ni de Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesine kazandırdı. Aynı zamanda özel öğrencilerin üretime katılımını sağlayacak olan Hobi Bahçesi’nin açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi.

Özel Çocuklarımızın Yanındayız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Meclis Üyesi İbrahim Eren, belediye daire müdürleri, EYDEM eğitmen ve yöneticileri ile kursiyerler ve aileleri katıldı. Başkan Aygün’ün kendileri için hazırladığı Hobi Bahçesi’nin taşlarını rengarenk boyayan kursiyerler, ellerindeki lavanta fidelerini toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı. Özel bireylere yönelik bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Aygün, “Bizlere Yüce Allah’ın emaneti olan özel çocuklarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Kıymetli yavrularımız ve ailelerinin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751