banner2779
banner2752
banner2750

En Ucuz Ekmek Körfez’de

Körfez Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda Kocaeli’nin en ucuz ekmeği satılıyor. 250 gram ekmeğin 1 liradan satışa sunulduğu Halk Ekmek’te her gün 10 bin ekmek üretiliyor

Türkiye’de halk ekmek üretimi gerçekleştiren, halka ucuz ve kaliteli ekmek sunan ilçe belediyelerin başında yer alan Körfez Belediyesi, Halk Ekmek Fırını’nda günde 10 bin adet ekmek üreterek vatandaşa 250 gram ekmeği 1 liradan sunuyor. En son teknolojiyle hijyenik şartlarda halka ucuz ekmek sağlayan fabrikada üretilen ekmekler hem üretim tesisinde hem de ilçe genelindeki 18 adet noktada vatandaşa sunuluyor.

DAHA UCUZ VE KALİTELİ

Kısa süre önce yenilenen ve daha modern hale getirilen üretim tesisinde üretilen ekmekler, yine modern araçlarla dağıtılıyor. Hijyene önem verdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, Körfezde yaşayan vatandaşların sağlıklı şartlarda üretimi yapılan, daha ucuz, daha kaliteli ekmekleri kolayca sofralarına götürebileceğini ifade etti.

EKMEK KART İLE ÜCRETSİZ

Halk Ekmek’te üretilen ekmekler aynı zamanda dar gelirli ailelere de ücretsiz olarak veriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen ekmek kartlar sayesinde dar gelirli aileler günlük ekmeklerini alıyor. Bu kapsamda ayda ortalama 25 bin adet ekmek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751