banner2752
banner2750
banner2776

Ender Oğuz’a Yeni Görev

Yeni bir görev alan Ender Oğuz, yaptığı açıklamada en iyi ve verimli şekilde çalışacaklarını söyledi.

Kongre sonucunu sayfasından paylaşan Ender Oğuz, “18.01.2020 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzda Kocaeli Kayserililer Dernek Başkanı seçilmiş bulunmaktayım. Maalesef şehir hayatı zor; dertleri ve tasaları paylaşacak kişileri bulmakta zor, bu tür zorlukların aşılmasında, sivil toplum kuruluşlarının önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Amacımız hemşehrilerimizin bir araya gelmelerini sağlamak, dertlerine yönelik çözüm arayışı getirmek, kendi kültürlerimizi gelecek nesillere aktarmak, Kocaeli’li hemşerilerimizle ortak kültürel faaliyetleri hayata geçirmektir. Daha önce ki yönetimimizden aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Şu anda derneğimizde oldukça vizyoner genç arkadaşlarımız, tecrübeli büyüklerimiz bulunmaktadır. Şu bir gerçek ki; Kayseri insanı mert, dürüst, vatan millet sevgisiyle bütünleşmiş bir nesildir. Ülkesi ve milleti için her zaman taşın altına elini koyan bir toplum yapısına sahiptir. Bu eksende memleketimizden kilometrelerce uzakta şehrimizi en iyi ve iyi güzel bir şekilde temsil etmek için tüm gücümüz ve de samimiyetimiz ile çalışacağız” dedi.

Ender Oğuz, yeni devraldığı görevini başarıyla yapmak için yönetimiyle birlikte faaliyetlere başlayacaklarını ifade etti. Oğuz, ziyaret ve tanışma aşaması sonrasında yapacakları farklı faaliyetlerle gündemde olacaklarını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680