ENGELLİ ALEV'İN FERYADI

Gebze’den gelen ve her defasında aynı zorluğu yaşamak zorunda kalan Alev Ellek (25), çektiği sıkıntıları gözyaşları içinde anlatarak, ‘’Her seferinde birilerinin ya da yanımda olan arkadaşlarımın yardımı ile üst geçidi kullanabiliyorum. Her iki köprüde de engelli asansörü var ama burada yok. Benim de araçtan indiğim nokta burası ve aynı güçlükleri yaşamaktan yoruldum. Neden bu üst geçitte engelliler düşünülmemiş anlayamıyorum’’ dedi.

Bu yaşanan olaya şahit olan Kızılay Körfez Şube Başkanı Yılmaz Kandal’da genç kıza çok üzüldüğünü belirterek, ‘’Gençlerin çabaları beniçok üzdü. Ben de yardım ettim ve genç kızın o üzgün hali, yaşadığı sıkıntıdan çok etkilendim. Bir an önce buraya engelli asansörü yapılması şart’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817