ENGELLİ ÇOCUKLAR İÇİN SPORTİF FAALİYETLER DÜZENLENECEK.
 Özel Çocuklar Fiziksel Aktivite ve Rehberlik Programı kapsamındaki etkinliklerde engelli çocuklara spor becerileri kazandırmak, özgüven kazanmalarını ve kendini ifade edebilme olanağı sağlanması amaçlanıyor. Engelli çocuklara yönelik koordinatörlüğünü Doç. Dr. Menşure Aydın’ın yaptığı bildirildi. İzmit Belediyesi yetkilileri, sosyal belediyecilik anlayışı ile engellilere yönelik sürdürülen çalışmalarla engelleri kaldırdıklarını da kaydettiler.

 

ENGELLİ MECLİSİ TOPLANDI

 

Bu arada İzmit Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclisi’nde bir toplantı yapıldı. Belsa B Blokta bulunan meclis ofisindeki toplantıda, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan, yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Engelli Çalışmaları sorumlusu Burcu Öztürk, 2017 yılında engellilere yönelik başta istihdam olmak üzere eğitim, spor gibi faaliyet konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817