“Engelli kardeşlerimizin başarılarından gurur duyuyorum”

Engelli Meclisinin Bu Seferki Adresi Görme Engelliler Spor Klübü Derneği ve Çağdaş Engelliler Derneği

İlimizde bulunan engelliler ile ilgili sivil toplum örgütlerine ziyaretlerine ara vermeden devam eden Kocaeli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan, yönetim kurulu üyelerinden Kocaeli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İsmet Arguç, GÖRSEM Kocaeli Şubesi Başkanı Dursun Karaman, Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit,  MET-DER Başkanı Nesrin Atar, Tamer Sakar ve Bülent Cengizhan eşliğinde, Kocaeli’de bulunan Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği ve Çağdaş Engelliler Derneği' ni ziyaret ettiler. 

 

“Engelli kardeşlerimizin başarılarından gurur duyuyorum”

Engellilerin spor etkinlikleri ve günlük yaşamda karşılaştığı sıkıntıların konuşulduğu toplantıda konuşan Engelliler Meclisi Başkanı Doğan, engelli kardeşlerimizin spor alanında göstermiş oldukları başarılardan gurur duyduklarını ve engellileri hayata bağlayan bu çalışmaların toplumsal dayanışma ile  desteklenmesi gerektiğini belirtti. 

“Başarı için desteğe ihtiyacımız var”

Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vahit Turan, engellilerin spor aktivitelerini yapması için uygun spor komplekslerine ihtiyaç olduğunu ve başarı için herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Çağdaş Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Danacı ise engellilerin ulaşımla ilgili yaşanan problemleri konusunda çalışma yapılmasını istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817