Engelli Velican’a Büyük Moral

Körfez Galatasaray Taraftarları Derneği, sarı kırmızı renklere aşık olan ve Fatih Terim ile buluşmak istediğini söyleyen Serebral Palsi ve Epilepsi hastası olan 20 yaşındaki Velican Öndeş’i önce yönetime aldılar, daha sonra da ilk toplantıda telefonla eve canlı bağlantı yapıp, toplantıya dahil ettiler.

Velican Öndeş ve ailesine büyük moral kaynağı olan Fahri Yönetim Kurulu uygulmasını Dernek Başkanı Doğan Önal ve yönetimi gerçekleştirdi.

Galatasaray ve Fatih Terim hayranı olan Velican Öndeş’i evinde ziyaret eden yönetim, çeşitli hediyeler verdikten sonra Velican’ı yönetim kurulu listesine eklediler.

Bu olaydan sonra gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında Velican Öndeş’e telefonla bağlanan Doğan Önal ve arkadaşları, toplantı süresince canlı görüşme yaptılar. Uygulama Velican Öndeş ve ailesine büyük moral kaynağı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817