ENGELLİLER GÜNÜ’NDE  BAŞVURU YAPTI

Tütünçiftlik Güney Mahallesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yer alan Körfez Engelliler Derneği’nde düzenlenen törende, dernek yönetimi ve üyelerin sorunları dinlendi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK parti ilçe yönetimi de bu kutlama törenine katıldı. Yapılan konuşmalarda engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması için çalışmalar yapıldığı ve bunların devam edeceği söylendi.

Dernek yönetiminde yer alan Şahin Çağlayan, engellilerin sorunlarını belediye meclisine taşımak ve sesleri olmak istediğini ifade ederek, meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Şahin Çağlayan’ın dosyasını Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe eski Başkanı ve belediye başkanlığı aday adayı Şener Söğüt teslim aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817