banner2779
banner2752
banner2750

Engellilerden Kan’a teşekkür

ENGELLİLER Birliği Federasyonu Başkanı İbrahim İşçi, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Kadın Kolları Başkanı Mücella Alkan, Başkan yardımcıları Esra Palas ve Fatma Bezgin ile Fiziksel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Toy, yaptıkları çalışmalarda engellileri unutmayan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a makamında ziyaret gerçekleştirdi. Yaptıkları çalışmalar hakkında Cengiz Kan’ı bilgilendiren İbrahim İşçi, gelişen teknoloji sayesinde engelli vatandaşların topluma rahatlıkla uyum sağladığını vurguladı.

HEP YANIMIZDASINIZ

Kanunlarda yazılmasına rağmen önceki Kandıra Belediye başkanlarının engelliler için hiçbir faaliyette bulunmadığında altını çizen İbrahim İşçi, yardım ve çalışmalarıyla engellilere destek olan Başkan Kan’a kendisi, yönetimi ve engelli vatandaşlar adına teşekkürlerini sundu.  Belediye hizmetlerini yerine getirirken toplumun tüm kesimlerini düşündüklerini belirten Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da, “Engellilerin toplumda rahat etmesi için yaptığımız çalışmalar bundan sonra da devam edecektir” dedi. Cengiz Kan ziyaretlerinden dolayı İbrahim İşçi ve beraberindekilere de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751