Engellilerin Adayı Abdulkadir Yılmaz!
 Ak Parti’de kongre süreci devam ediyor. Yaklaşan kongreler öncesi Ak Parti İzmit İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Abdulkadir Yılmaz’a teşkilatın verdiği destek artarak devam ediyor.

 

Abdulkadir Yılmaz geçtiğimiz gün Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Enes Şen ile bir araya geldi.  İkilinin sohbeti samimi bir ortamda gerçekleşti. Enes Şen’in kendisine sorduğu soruları cevaplayan Abdulkadir Yılmaz, Şen’in desteğini kazanmayı başardı.

 

Peki bu görüşme de neler konuşuldu?

 

İşte o görüşmenin satır başları;

 

-Partinin kapıları herkese açık olacak, İlçe Başkanı odasının kapısını söküp atacağız. O kapı sürekli açık olacak. Parti adeta bir çözüm masası gibi çalışacak. Teşkilat ilçe başkanı ile kucaklaşacak, telefonlarına cevap bulacak, yüz yüze görüşebilecek.

 

-Engelli vatandaşlarımızın hiç biri engelli değildir. Asıl engelli olanlar onları toplumdan ötekileştirme çabası içinde olanlardır. Abdulkadir Yılmaz ve ekibi göreve geldiklerinde engelli vatandaşlarımızın toplumda var olduklarını hatırlatmak adına çalışmalar yürütecekler. Bu konuda ki tüm sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlayacaklar.

 

-Engelli vatandaşlarımızın istihdamı konusunda yönetim olarak tüm çabalarını gösterecekler.

 

Enes Şen görüşmenin ardından görüşlerini ise sosyal medya hesabında şu cümleler ile duyurdu;

 

“Sözün özü bu denli farklı projeler ve Erdoğan'ın her alandaki demokrasiyi yerleştirme çabasını da göz önüne aldığımızda daha önce toplumsal eşitliği sağlama alma adına bu kadar net adımlar atmayı hedefleyen bir isimin bu projeleri delegeler ikna edebilecek mi merakla bekleyeceğim.

 

Ümit ediyorum ki bu projeler delegeler tarafından destek bulur ve tam bir eşitlik adına atılan bu hayal gerçeğe dönüşür.Bu açıdan Abdulkadir Yılmaz sadece parti içindeki kesimlerin değil engellilerin adayı olmalıdır.”

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817