Engelsiz Kulaçlar, Başkanla kucaklaştı

ENGELSİZ KULAÇLAR BAŞARIYA ULAŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylerin yüzme öğrenebilmesi amacıyla başlattığı Engelsiz Kulaçlar Projesi kapsamında yüzme öğrenen ve girdikleri yarışlarda başarı elde eden çocuklar, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Çocuklarla sıcak bir diyalog kuran ve gelişimleriyle yakından ilgilendiği için onlara isimleriyle hitap eden Başkan Karaosmanoğlu, elde ettikleri başarılar nedeniyle hepsini kutladı.

PROJE GENELE YAYILACAK

Bu başarılarda yüzme eğitmenlerinin ve ailelerin de önemli payı olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, çok fayda sağladığını gördükleri bu projeyi Kocaeli genelinde yaymak istediklerini dile getirdi. Ziyarete katılan yüzme eğitmenleriyle veliler, Başkan Karaosmanoğlu’na projenin çocuklar için çok yararlı olduğunu ifade etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Osman Poyraz ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mücahit Arslan da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817