banner2752
banner2750
banner2776

   ENGELSİZ TAKSİ'YE ENGEL YOK

                                                                                                     

  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘’Engelsiz Taksi” hizmetiyle Kocaeli’de ikamet eden engelli vatandaşların kimseye ihtiyaç duymadan, hayata tam ve aktif katılımlarını kolaylaştırıyor. Engelsiz Taksi hizmeti bölgemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havaya ragmen engel tanımadan devam ediyor.

 

HAYATA TAM VE AKTİF KATILIM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın eğitim, sağlık ve sosyal alanlar gibi birçok noktada yaşamlarını sürdürebilmeleri için hizmetlerine devam ediyor. Engelsiz Taksi, Kocaeli’de ikamet eden engelli vatandaşlarımızın, ulaşımlarında kimseye ihtiyaç duymadan, zorluk çekmeden gidecekleri yere varmalarına imkan sağlıyor. Engelli vatandaşların taleplerini dikkate alarak, kent genelinde ücretsiz olarak gidecekleri yere zahmetsizce gidiş–dönüşlerinin sağlandığı “Engelsiz Taksi”, özel donanımlı araçlarla hizmet veriyor. Hayata tam ve aktif bir katılım sunan Engelsiz Taksi projesi günlük hayatı kolaylaştırıyor. 

 

ÖZEL DONANIMLI ARAÇLARLA ULAŞIM

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce tüm Kocaelide hizmet veren ve randevu ssitemiyle çalışan Engelsiz Taksi” projesi yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de ikamet eden, tekerlekli sandalyeli engelli bireyler, ekonomik durumu yetersiz olan ve çevresinde ulaşım desteği bulunamayan vatandaşlarımız ücretsiz “Engelsiz Taksi” hizmetinden yaralanabiliyor. Tekerlekli sandalyeli bireylerin refakatçileri ile birlikte özel donanımlı araçlarla güvenli bir şekilde ulaşımları sağlanıyor.

 

RANDEVULU SİSTEM “153 ÇAĞRI MERKEZİ”

Tekerlekli sandalye kullanmakta zorunlu olan engelli bireylerin; hastane, eğitim, resmi kurumlar ve rehabilitasyon merkezlerine, özel donanımlı araçlarla evlerinden alınıp varacakları yere ulaşım desteği sağlanan “Engelsiz Taksi” hizmetinden faydalanmak için bir gün öncesinden Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezinden randevu alınabilir.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680