banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ENGİN KOYUN ADAY ADAYI OLUYOR

Körfez’de bu başvuru ile aday adayları sayısı 14’e ulaşacak ve genel merkezin yapacağı seçim de bir hayli zorlaşacak. Şu ana kadar bu başvurunun gerçekleşmesi halinde doğal aday olan Başkan İsmail Baran’la birlikte genel merkezin tercih yapacağı aday adayı sayısı 15 olacak.

AK Parti Körfez’de koordinatör Milletvekili geçtiğimiz hafta aday adayları üzerinde araştırma yapmış, teşkilatın ve meclis üyelerinin görüşlerini almıştı. 19 Kasım’da temayül yoklaması ve kamuoyu yoklaması sonuçları işle birlikte değerlendirme tablosu netleşecek ve aday belirleme çalışmaları hızlanacak.

Engin Koyun’un bir haftalık bekleme sonrasında gerekli görüşmeleri yaptığı ve sonrasında da aday adayı olmaya karar verdiği belirtiliyor. Saati belli olmamakla birlikte Engin Koyun’un kabalık bir destekçi gurubu ile 16 Kasım Cuma günü dosyasını teslim etmesi bekleniyor. Engin Koyun Körfez’de 3 dönem başarılı bir şekilde İlçe Başkanlığı yapmış ve daha sonra belediye başkanlığı adaylığı için istifa etmişti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826