banner2779
banner2752
banner2750

Engin Koyun: “Bildiğim Bütün Duaları Ettim”

Hekimoğlu Trabzon ile oynanan 2. Lig Play-Off yarı final rövanş maçını 2-2’lik beraberlikle geçen ve finale adını yazdıran Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun, zorlu karşılaşmanın ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Koyun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

ÜMİDİMİ HİÇ YİTİRMEDİM

“Ben maçın başından beri inandım. Bu maçı alacağımıza yürekten inanıyordum. Bir haftadan beri arkadaşlarımızla birlikte takımımızla bir aradayız. Biz inandık, takım inandı, teknik heyetimiz, şehrimiz inandı. Bu maçı almamız lazımdı. 2-1 oldu, inanın ümidimi hiç kesmedim. Yalnızca tribündeyken bildiğim bütün duaları okudum.

İKİ ŞEHRE YAKIŞTI

Allah da bize yardımcı oldu. Maç 2-2 bitti ve biz bir üst tura çıktık. Bu bizi son derece mutlu etti. Ben buradan başta Celil Başkan olmak üzere Hekimoğlu Trabzon camiasına canı gönülden teşekkür ederim. Bizleri çok iyi ağırladılar. Ev sahipliği yaptılar. Onlara başarılar diliyorum. Gerçekten iki şehre yakışan bir final oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751