banner2779
banner2752
banner2750

Engin Koyun Düğmeye bastı!



Körfez İlçede Organizatörlük üzerine bir firması olan Atalay, yaptığı organizasyonlar ve siyasi programlarla kendisini ispat etmiş biri.  Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun'un tüm programlarını organize edecek olan Mitat Atalay, aynı zamanda da basın danışmanlığını da yapacak. Sarımeşe Eski Belediye Başkanı Ergün Merdan'ın genel danışmanlığını da  yapmış olan Atalay, aslında Kocaeli kamuoyunun ve basın camiasının yakından tanıdığı bir isim.

Sempatik hareketleri ve sevecen tavırlarıyla kısa zamanda Körfez'lilerin kalbinde taht kurmuş olan Atalay, Kocaeli Spor camiasının da yakından tanıdığı bir isim. Bir dönem hakemler Derneği Başkanlığını da yapmış olan olan Atalay, aynı zamanda da Kocaeli İl hakemler kurulu üyesi. Amatör olarakta kalecilikte yapan Mitat Atalay benim diyen kalecileri de cebinden çıkarabilecek kabiliyette. Son olarak Körfez’de şahane ve kusursuz bir futbol turnuvası düzenleyen Atalay, ilçe kamuoyunun da  takdirini almıştı.

1975 Amasya Doğumlu olan Atalay, üniversite mezunu. Atalay, Engin Koyun'un bundan sonraki süreçte ilçede adeta  eli, ayağı, gözü kulağı olacak. Böylelikle Engin Koyun seçim startını veren ilk ilçe başkanı olmuş oldu. Bizde Kocaelimeydan ailesi olarak Mitat Kardeşimize başarılarının devam etmesini diliyoruz.Allah yar ve yardımcısı olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751