banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 ENGİN KOYUN, ‘’ETİK OLMAZ’’
 ENGİN KOYUN, ‘’ETİK OLMAZ’’

AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan bir kararla, aday adayı olan İl ve İlçe Başkanları’ndan görevlerini bırakmamaları istendi. Teşkilatların seçim öncesinde boşalmaması için bu karar alındıysa da, önceki gün istifasını İl Başkanı Mahmut Civelek’e veren AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun etik olmayacağı gerekçesiyle kararından vazgeçmiyor.

Engin Koyun, istifasının geçerli olduğunu ve geri almak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını belirterek, ‘’Artık kararımızı verdik ve uygulamaya koyduk. İstifa etmemekte, verilen karardan dönmekte etik olmaz. Biz partimiz adına bir göreve talip olduk ve bu yolda devam edeceğiz. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nı 28 Ekim Pazartesi gününe kadar İl Başkanımız Mahmut Civelek’in isteğiyle Şaban Aydın ile birlikte sürdürüp, daha sonra atama yapılana kadar arkadaşımıza bırakacağım’’ dedi.

‘’ENGİN KOYUN.COM’’

AKP Körfez İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, Engin Koyun’a  kolay ulaşılabilmesi ve seçim çalışmalarında daha aktif olabilmesi için ‘’ Enginkoyun.com’’ adıyla site açtılar. Yarın faaliyete geçecek olan siteye girenler çalışmalar hakkında bilgi alabilecek ve mesajlar  yoluyla Koyun’a ulaşabilecekler. Site ile Engin Koyun’un çalışmalarda yeni bir boyut yakalayacağı belirtiliyor.

DAVET

Bu akşam saat 17.00’de aday adaylığını resmi olarak açıklayarak, dosyasını teslim edecek olan Engin Koyun, tüm parti üyelerine ve destekçilerine çağrıda bulunarak partiye davet etti. Açık hava mitingi şeklinde geçmesi beklenen Engin Koyun’un başvurusuna yaklaşık 3 bin kişinin katılması bekleniyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826