ENGİN KOYUN, GENÇLERE KONUK OLDU

 

AK Parti Körfez ilçe başkanı Engin Koyun ve ekibi AK Parti Körfez gençlik kolları toplantısını ziyaret ederek, gençlere çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve gençlere güveninin tam olduğunu ifade etti.

AK Parti Körfez gençlik kollarının çalışmalarından bahseden gençlik kolları başkanı Kadir Alçık gençlere verdiği değerden ötürü Engin Koyun’a teşekkür etti. Gençlik kollarının heyecanıyla ve coşkusuyla seçimlere hazır olduğunu söyleyen gençlik kolları başkanı Başbakanımızın gösterdiği yolda sonuna kadar yürüyeceğiz dedi.

ENGİN KOYUN ‘’GENÇLERİMİZE GÜVENİMİZ TAM’’

Gençlik kollarının çalışmalarından övgüyle bahseden İlçe başkanı Engin Koyun; Gençlerimize teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum yaptığımız danışma meclislerimiz de olsun, toplantılarımız da olsun coşkunuzla, desteğinizle toplantılarımıza heyecan kattınız. Sizlerden gelen bu destekle teşkilatımız daha güçlü ve heyecanlı bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

 

Başbakanımız da partimizde gençlere büyük önem veriyor. Başbakanımızın siyasete gençlik kolları mahalle başkanlığıyla başladığını biliyorsunuz, bizim partimiz de gençlerin yeri büyük, inanıyorum ki bugün bu masaların etrafında olan sizlerden ilerleyen zamanlarda ilçe başkanları, belediye başkanları çıkacak ve bizler sizlerle övüneceğiz.

 

Toplantının son bölümünde gençler başkana seçim süreci ve Körfez ilçe ile ilgili sorular yönelterek bilgi aldılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817