ENGİN KOYUN GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK Parti Körfez ilçe Başkanı Engin Koyun aday adaylığını resmen ilan ederken, tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

KATILIM YOĞUNDU

Engin Koyun, AK Parti Körfez İlçe Teşkilat Binası önünde hazırlanan platformda açık hava konuşması yaparak aday adaylığını açıkladı. Engin Koyun’un açık hava mitingine, AK Parti ilçe başkanları, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Körfez belediye Meclis Üyeleri, AK parti Körfez İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, Körfez Ticaret Odası Üyeleri, çevre belediye başkanları, mahalle temsilcileri ve yaklaşık 1500 kişilik kalabalık katıldı. Engin Koyun’un babası Yaşar Koyun, eşi Sevinç ve çocukları Nida ile Sevinç Koyun’da yanında yer aldılar.

YOLUN AÇIK OLSUN USTA AFİŞİ ASTILAR

Engin Koyun için hazırlanan platform etrafında kurulan masalarda , gelen konuklara çeşitli ikramlar sunuldu. Engin Koyun, parti gençlik kolları üyelerinin meşaleleri ışığında ve sisler içinde meydana geldi. İlk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın konuştu ve  ‘’Yolun açık olsun usta’’ diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra gençlerin tezahüratı ve alkışları arasında ailesiyle birlikte kürsüye giden Engin Koyun, kendisini izlemeye gelen bayanlara gül dağıttı.

KOYUN :‘’KÖRFEZ’DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR’’

Kürsüye çıkan Engin Koyun, ilçede değişim rüzgarlarının estiğini söyleyerek, ‘’Teşkilatım bir ilçe başkanına nasıl veda eldir onu gösterdi. Sizler için ne yaptıysam ananızın ak sütü gibi helal olsun. Körfez’de değişim rüzgarları esiyor. Teşkilattan ayrılıp adayı değil aday olan başkanlar yanlarında 3 kişi bile bulamıyorlar. Bu sevgi ve saygı bana değil tüm teşkilata, bakanlara , milletvekillerine  ve  ilçeye hizmet veren Belediye Başkanımıza gösterilen sevgi ve saygıdır. 2014 seçimleri partşimiz için çok önemli, seçimi kazanmakla ,birlikte en çok oyu almak önemli. Şartlar bizden yana olmasada, küsmeden, darılmadan gösterilşen adayla birlikte, önce ben elinden tutacağım ve zafer için çalışacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyor ve hakkınızı helal etmenizi  istiyorum’’ dedi.

8500 TL. BAĞIŞ YAPTI

Daha sonra İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, Engin Koyun’a hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek verdi. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’da birer çiçek verirken, ayrıca Engin Koyun’un partideki ilk imzaladığı toplantı tutanak sayfası çerçevelettirilip verildi. Duygusal bir havada geçen konuşmalar sonrasında Engin Koyun aday adaylık  dosyasını İlça başkan Vekili şaban Aydın’ verdi. Bu arada, Engin Koyun’un teşkilata 8 bin 500 liralık bağış yaptığı öğrenildi.














 


 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 10 yıl önce

sn. koyun; tarih 23 ekim 2013, 30 mart 2014 değil. devletin parasıyla teşkilatın imkanlarıyla aday adaylığı açıklanmaz. akıllı ol, yarın utanacağın bir davranışta bulunma olurmu.

Avatar
TEŞKİLATCI 10 yıl önce

resim karelei çok güzel anack bir r4sim var beni çok üzdü sayin kadin kollari başkani hanimefendi sandalyeye kurulmuş oturuken arkasinda annesi yaşinda bir teyze ayakta bekliyor işte bu olmadi bayan başkan...

Avatar
M.YILMAZ 10 yıl önce

kadin kollarindan öznur hn yok ama..........engi̇n koyunla i̇lgi̇li̇ 2004-2013 yillari arasi bi̇lgi̇lendi̇rme yapacağiz...bu ki̇şi̇ nasil olurda körfez beledi̇yesi̇ne aday adayi olabi̇li̇r

banner2817