ENGİN KOYUN  : MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığından Körfez Belediye Başkanı olabilmek için istifa eden Engin Koyun ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 

Dün gün boyunca Herekede halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen Engin Koyun bu günde Körfez İlçedeki muhtarları ziyaret ediyor. 

Engin Koyun muhtar ziyaretlerine Güney Mahalle Muhtarı Yakup Koçver'le başladı. Muhtar Yakup Koçver sıcak bir ilgiyle karşıladığı Engin Koyun'a mahallenin sorunlarını anlattı. 
Muhtar Yakup Koçver'i dikkatle dinleyen Engin Koyun sorunların notunu alarak inşaalah başkjan adayı olursam bu sorunları çok kısa sürede çözeceğim. dedi. 

Muhtar Yakup Koçver'in yaptığı ikramları da afiyetle yiyen Engin Koyun Körfez'deki diğer muhtarları dinlemek üzere Güney Mahalle muhtarlığından ayrıldı



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817