banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 ENGİN KOYUN PROJE AÇIKLADI

Körfez Ticaret Odası’na ziyarete giden Engin Koyun ve ekibini Oda Başkanı Mustafa Efe ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Engin Koyun, burada yaptığı açıklamada 3 dönemlik ilçe başkanlığı sırasında odayla iç içe olduklarını belirterek, ‘’Ben her zaman halkın içinde oldum ve bu şekilde devam edeceğim. Sonuç ne olursa olsun ben yine halkın içinde olacağım. Körfez Ticaret Odası’na milletvekillerini ve bakanları getirdim. İlçe yönetimi , ilçe başkanı, belediye başkanı, Ticaret Odası ve Ankara olarak karşılıklı görüş ve fikir alışverişiyle yürür. Görev aldığım zaman yapılacak projeleri karşılıklı görüşüp, eksik ve hatalı yönlerini tespit ederek uygulayacağız. Fikrini alacağımız kurumlardan birisi de Ticaret Odası olacaktır’’ dedi.

KTO Başkanı Mustafa Efe, kendilerinin de aynı düşüncede olduğunu belirterek, ‘’ Biz de bu şekilde diyalog ve işbirliği halinde çalışmak istiyoruz. Bize danışmadan , görüş almadan yapılan işlerde hata olabiliyor. Diş hastanesi karşısında yapılan battı çıktıda, üste yapılan kavşak yarın tırlar, kamyonlar geçmeye başlayınca yetmeyecek. D-100’den yanyola bir çıkış olması gerekiyordu, yapılmadı. Size güveniyoruz, Meclis üyesi listelerini iyi yaparsanız her  kes size bravo der. Projelerinizi bize açın, danışmanlık hizmeti verelim, önerilerde bulunalım’’ dedi.

GÖNÜLLÜ ANNE

Engin Koyun, ilçe için çok önemli projeler hazırladıklarını sözlerine ekleyerek, ‘’Şu aşamada proje açıklayamıyoruz. Bunlardan birisi hakkında ipucu vereyim, (Gönüllü Anneler) uygulaması başlatacağız. Bu proje daha şimdiden bayanlar arasında büyük heyecan oluşturdu ve beni arayarak uygulama içinde olmak istediklerini belirttiler. Körfez ilçesi en güçlü ilçe, birlikte hareket edersek,  yönetime sahip çıkarsak bu şehirde herkes mutlu olur. Vatandaş şimdiden hazırlanmış, meydanlara aday olarak inince yapılmayanların hesabını soracaklar. Viyadüğün kaldırılması için başkanla birlikte çok çalıştık, olmadı’’ dedi.

Engin Koyun’un ‘’Gönüllü anneler’’ projesinin, ilçede fakir, yardıma ve işe ihtiyacı olan ev kadınlarının ve kızların, gönüllü bayanlar tarafından desteklenip, problemlerinin çözümünü kapsadığı öğrenildi. Bu proje ile zor durumdaki ailelere yardım edilirken, iş kurmak ve çalışmak isteyen bayanlara da destek verilecek.

YÜZDE 80

Engin Koyun burada yaptığı konuşmasında, ilçedeki 16 köyü çok iyi tanıdığını tekrarlayarak, ‘’Her köye defalarca gittim. Bir yılda 400 düğüne gittim ve her cenazeye yetiştim. Bu gün halk yoklaması yapılsın köylerde yüzde 80 ben çıkarım. Ben 14 bin el sıktım, CHP ise 4 bin el sıkamadı. Bayan kolları bile her eve girdi, onlardan çok çalıştı. Şu anda ev ev anket yapılıyor, özellikle bayanlarla ilgili çok önemli projelerimiz mevcut. İlle ben demiyorum, hep birlikte yönetelim’’ şeklinde konuştu.

Engin Koyun daha sonra Körfez kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’nu ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney'i ziyaret etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826