banner2779
banner2752
banner2750

Engin Koyun, '' Sivil Toplum Örgütlerimizi önemsiyoruz''

Körfez İlçede 3 Dönem üst üste seçilerek Ustalık Dönemini yaşayan Körfez Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun Dernekleri misafir ediyor. Yoğun siyasi proğramından arta kalan vakitlerini İlçe binasında geçiren Koyun'un makamı boş kalmıyor.
İlçe Başkanı Engin Koyun'un son misafirleri bir süre önce kurulan Kocaeli Taşköprülüler Derneği Baskani Yasin Sönmez ve Körfez Belediyesi Güvenlik Amiri Özcan Efe oldu. Misafirlerini Sıcak bir ilgiyli karşılayan Engin Koyun, Körfez'deki siyasi gelişmeler ve Dernek Faaliyetleri hakkında bir süre sohpet ettiler.  Neşe içerisinde geçen sohbetin sonunda misafirlerini kapıya kadar uğurlayan İlçe Başkanı Engin Koyun, sivil toplum örgütlerimizi önemsiyoruz. Derneklerimizin dertleri ve sıkıntılarını çözmeye gayret sarfediyoruz. dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751