Engin Koyun Sorularımızı cevapladı
Seçimler yaklaştıkça Körfez İlçe’nin suları ısınıyor. Ak Parti Körfez ilçe’ye geçiş yapmak isteyen kişiler günden güne kendini belli etmeye başladı. Bu haberler kulağımıza geldikçe biz de meraklandık ve Ak Parti Körfez ilçe Başkanı Engin Koyun’a sorduk; Ak Parti’de kimler siyaset yapabilir?Seçimlere 8 ay kala gibi kısa bir süre kala Körfez İlçe’de siyasetin suları ısınıyor. Ak Parti Körfez İlçe’de görev alabilmek için birbirinden değişik isimler gündeme geliyor. Konu ile alakalı sorularımızı cevaplayan Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun;”Sırtında kanburu olmayan herkes bizimle siyaset yapabilir”dedi.

KOYUN   : PARTİMİZDE SİYASET YAPACAKLARIN GEÇMİŞİNE BAKARIZ

Koyun açıklamasında;”Ak parti milletin partisidir. Herkes üye olabilir ve siyaset yapabilir. Bizim için önemli olan partimizde yöneticilik yapacak insanın sırtında kanburu olmamasıdır. Ak parti herkesi bu zamana kadar kucaklamıştır. Kapımız herkese açık, ama geçmişlerinin temiz olması şartıyla'' dedi.

Ahmet YARAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet güloğlu 11 yıl önce

bu kanbur nasıl bir kambur acaba acıklarmısınız mesela sizinle siyaset yapanların birdefa tefecilikle gelmemeleri lazım namuslu adamlar olmalı ölemi ona karar verdiyseniz yanınızdakileri ayıklayın

banner2817