banner2779
banner2752
banner2750

ENGİN KOYUN TEŞKİLATTAN HELALLIK İSTEDİ
  

AK Parti Körfez Teşkilatında bir dönem daha duygulu konuşmalar ve karşılıklı helalleşmelerle sona erdi ve yeni bir dönemin başlangıç başvurusu yapıldı. Engin Koyun partideki görevinden istifa ederken Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapacağını açıkladı.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, istifasını AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’e verdikten sonra, Körfez Teşkilatında yapılan 52. Daraltılmış Parti Meclis Toplantısı’na katıldı. Toplantıda bir dönemi bitirdiğini açıklayan Engin Koyun, birlik ve bütünlüklerinden ödün vermeyeceklerini belirterek, ‘’Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyelim. Çok güzel, büyük, Kocaeli’nde örnek gösterilen bir teşkilatımız var. Diğer ilçeler bizi örnek gösteriyorlar. Bu güne kadar ki süreçten dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar belediye ile hiçbir sorunumuz olmadı, ilçe teşkilatında alınan  tüm kararlar oy birliği ile alındı. 52. ‘sini yaptığımız toplantı ile Türkiye ‘de en çok daraltılmış parti meclis toplantısı yapan teşkilat olduk. Bu ekibin başarısıdır. Bu gün İl Başkanımıza istifamı verdim ve Şaban kardeşimize ilçe başkanlığını vekaleten devrettik. Ancak, İl Başkanımız 28 Ekim Pazartesi gününe kadar görevi sürdürmemi istedi. Pazartesi gününden sonra Şaban Aydın ilçe başkanlığı görevini, atama yapılana kadar sürdürecek’’ ded.

TEŞKİLATTAN HELALLIK İSTEDİ

PEHLİVAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Engin Koyun, konuşmasının duygusallaştırdığı bölümünde, ilçe teşkilatından helallık isteyerek, ‘’Teyammülden kimaday olarak çıkarsa çıksın, AK Parti’de kavga olmayacak. Birbirimize onun adamı, bunun adamı demeden çalışalım. Ben hakkımı helal ediyorum, sizde helal edin. Yarın İlçe Başkanı olarak değil teşkilatın bir adamı olarak aday adaylığımı açıklayacağım. Bu açıklamanın miting gibi olmasını istiyorum, teşkllatın bir adamı olarak yanımda yer almanızı istiyorum. İşte Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan’da burada. Kendisine iki dönem birlikte çalışmamızdan dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı ve ekibini alkışlamanızı istiyorum’’ dedi.

‘’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Daha sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Engin Koyun’a başarılar dileyerek, ‘’Şimdiden AK Parti’nin Körfez’de seçimi kazanacağı belli. 400 milyon liralık yatırım yaptık ve yakında törenle açıp tanıtacağız. İnsanlar , Engin Koyun aday adayı olunca kaos, kavga olacağını sandılar, biz de bu olmaz. Kendisine başarılar diliyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz devam edecek. İlçede bir başarısızlık olduğu için aday sayısı çok diyenler yanılıyor, meyve veren ağaç taşlanır. Körfez Belediyesi yönetimine talip olunan bir kurum olmuştur.  Belediye ve partimiz Yunus Pehlivan, Engin Koyun ve teşkilatla bu hale gelmiştir. Sağ duyuyla, vicdanınızın sesine kulak vererek hareket edin. Bu ortamı bozan en başta benden sonra da teşkilattan en sert tepkiyi görecektir’’ dedi.

Daha sonra söz alan AKP Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçı, Kadın Kolları Başkanı ile AKP İl Başkan Yardımcısı Habib Aşı birer teşekkür konuşması yaparak, çalışmaları anlattılar.

Veda konuşmasının yapıldığı toplantıya Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın yanısıra,AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Habib Aşı, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri, Körfez Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı ile gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751