Engin Koyun ve Ekibi Köy yollarında

Okul müdürlerinin ve Köy Muhtarlarının ihtiyaçları ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Koyun, sıkıntıların giderilmesi için gerekeni yapacağını söyledi.

 

Ziyaretlerine Körfez İlçenin başarılı Okul müdürlerinden Halil İbrahim Keleşoğlu ile başlayan Koyun, kısa bir süre önce abisini kaybeden Okul Müdürü Halil İbrahim Keleşoğlu'na taziye mesajıda vermiş oldu.

 

Daha sonra İlimtepe mahallesi muhtarı Kazım Elmas'ı ziyaret eden Koyun, mahalle muhtarından mahallenin acil sorunları hakkında brifing alarak notlarını tuttu.

Muhtarlık binasında bulunan Komek Merkezini de ziyaret eden Koyun, buradaki görevlilere başarılar diledi.

İlimtepe 17 Ağustos ilköğretim okulu müdürü Atila Öztürk'ü de  makamında ziyaret eden Koyun ve ekibi  2012-2013 Egitim ve Öğretim haftasını  da kutladı.

İlimtepe 17 Ağustos ilköğretim okulu öğretmenleriyle de uzun bir sohpet eden Koyun, yeni yılda başarılar diliyorum dilekleriyle Körfez Köylerine doğru yola çıktı.

İlk olarak   Belen Köyü muhtarı Salim Yavuz'u ziyaret eden Koyun ve ekibi Köy Kahvesinde Köylülerle de bir süre sohpet etti. Daha sonra Sevindikli İlk Öğretim Okulu Müdürü ve Öğretmenlerini de ziyaret  eden Koyun, havanın kararmasıyla birlikte Körfez ilçeye dönmüş oldu.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817