Engin Koyun'un hızı baş döndürüyor


Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun İlçe Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Cuma namazından sonra Yeni Yalı Merkez Camii altında bulunan çay ocağında bir araya gelerek sohbet ettiler.


Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun İlçe Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Cuma namazından sonra Yeni Yalı Merkez Camii altında bulunan çay ocağında bir araya gelerek çay içip sohbet ettiler. Yapılan sohbete vatandaşlarda katıldı. Vatandaşlardan ve Ak Parti Teşkilat Üyelerinden gelen soruları ve istekleri Danışman Mitat Atalay tek tek not aldı. Başkan Engin Koyun her hafta Körfez İlçemizin değişik mahallelerinde Cuma programlarını yaptıklarını Ak Parti Körfez teşkilatımızın her kademesinde görev yapan yöneticilerimizin bu programlara yüksek katılım yapmalarından dolayı teşekkür ederim dedi.


Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun İlçe Yönetim Kurulu ve meclis üyeleriyle yapılan sohbetin ardından Körfez İlçede kısa süre önce annesi vefat eden Manolya Çiçekçilik işletmecisi Hakan Feyat’ a Taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dilediler. Feyat yapılan ziyaretin kendini çok duygulandırdığını ifade etti. Başkan Engin Koyun ve Beraberindeki yöneticilere teşekkür etti.


Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve beraberindeki heyet Körfez İlçemizde 3.şubesini açan Mustafa Kara ve Yusuf Kara’nın sahip oldukları Usta Eller Gaziantep Baklavacısının açılışına katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Ziyaretlerin bir diğer adresi Körfez Hurdacılar Kooperatifi Başkanı Muhammet Kaba’ydı. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve beraberindeki heyet Başkan Kaba’yı işyerinde ziyaret ettiler. Başkan Kaba yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederek Başkan Engin Koyun ve beraberindeki heyete teşekkür etti.


Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun ve beraberindeki heyet Körfez İlçemizde faaliyet gösteren Erzurumlular Derneğinin her hafta düzenlemiş olduğu etkinliklerden biri olan Herfene gecesine katıldı. Başkan Engin Koyun etkinlikte günün anlam ve önemini belirten bir de konuşma yaparak Başkan Yavuz Göğdemir’ e nazik davetinden dolayı teşekkür etti.


Başkan Engin Koyun ve Beraberindeki Heyet yoğun Programların sonuncusu olarak Körfez Müftülüğümüz organize ettiği Mutlu Ailenin Temel Prensipleri adlı Konferansa katıldılar. Konferans sonunda Başkan Engin Koyun programı düzenleyen Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan ve Konuşmacı olarak katılan Gazeteci Yazar Dr. Mustafa Yazgan’ a teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817