Engin Koyun’un Şimdiki Konuğu Hürriyet

Başkan Hürriyet, Kocaelispor’a güzel bir şarkı hediye edeceklerini söyledi

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul ile Kocaelispor başkanlığına seçilen Engin Koyun’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Hemen her gün bir kuruluşu ve yakın dostlarını kulüp binasında ağırlayan Başkan Engin Koyun’u son olarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ziyaret etti. Hürriyet’e ziyaretinde Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor Müdürü Mithat Ağa, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Koştur ve Antrenör Hasan Fırat Okul eşlik etti.

ŞAMPİYONLUK NASİP OLSUN

Buluşmada konuşan konuk Başkan Hürriyet, “Tüm kadronuzla birlikte sizlere sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah şampiyonluk nasip olsun. Hem Covid-19 hem de birçok sıkıntının olduğu zor bir dönemdeyiz. Rabbim yolunuzu açık etsin. Tüm takıma, oyuncu arkadaşlarımıza kolaylık diliyorum” ifadelerini kullandı.

“KOCAELİSPOR’A BİZ SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ise, “Belediye başkanlarımızın arkamızda olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben değil ‘biz’ olarak yola koyulursak başarı gelir. Şehirde ciddi bir Kocaelispor sevdası var. Desteğiniz bizim için çok önemli. Ne olursa olsun bu şehrin markasına hep birlikte sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

ŞARKI HEDİYE EDİLECEK

Başkan Hürriyet Spor Müdürlüğü’nün planladığı çalışmadan bahsetti: “Takımımızın moral ve motivasyonu ve taraftarın takımı sahiplenmesi, kentin kenetlenmesi çok önemli. Bu anlamda spor müdürlüğümüz takım için bir şarkı hediye etmek istiyor. Sonuçta Kocaelispor’un ismi kullanılacağı için sizlerin onayını almak istedik” diyerek video klip dilekçesini iletti.

SPORCULARA PLAKET VERİLDİ

Hürriyet, ziyarette Başkan Koyun’a tarihte Kocaelispor’u şampiyon yapmış kadroların fotoğraflarının yer aldığı tabloyu ve Kocaelispor’un lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarının öykülerini anlatan “Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor” isimli dergiyi hediye etti. Yönetim ziyaretinin ardından Hürriyet, oyunculara antrenmanları öncesinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817