Engin Taşdemir, “Yaptıklarımız  Yapacaklarımızın Teminatıdır”

Engin Taşdemir, 5 yıllık görev süresi içinde Körfez’de birçok soruna el attıklarını ve meclise taşıdıklarını belirterek, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, yaptıklarının bundan sonra da yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi.

Engin Taşdemir, güçlü bir kadroyla ve kazanmak amacıyla sahaya indiklerini ifade ederek, “Belediye Başkan adayımız Salih Şirin ve meclis üyesi kadromuz güçlü isimlerden oluşuyor. Muhalefet olarak bugüne kadar halkın sesi olduk ve sorunları meclise taşıdık ama yapılan yanlışlara sayısal azlık nedeniyle dur diyemedik. Halkımızdan belediyeyi kazanmamız ve yaılan yanlışlara dur diyebilmemiz için yeterli desteği vermesini istiyoruz” dedi.

Salih Şirin ve partili yöneticilerle yapılan saha çalışmasında kamuoyu tarafından da yakından tanınan Engin Taşdemir büyük ilgi görürken, vatandaşlardan da destek mesajları alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817